Τρόποι ΠληρωμήςAlexia Kirmitsi Logo

Τρόποι Πληρωμής

Για τη διευκόλυνση και εξυπηρέτηση όλων όσων επιθυμούν να πραγματοποιήσουν αγορές προϊόντων μέσω της ιστοσελίδας μας, η επιχείρηση διαθέτει τους ακόλουθους εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας παραγγελίας, θα κληθείτε να επιλέξετε έναν από αυτούς:

Α. Πληρωμή με Πιστωτική / Χρεωστική / Προπληρωμένη κάρτα

Πληρώστε με την Πιστωτική, Χρεωστική ή Προπληρωμένη κάρτα σας μέσω της ασφαλούς πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “epay eCommerce” της Τράπεζας Πειραιώς. Εάν επιλέξετε τον συγκεκριμένο τρόπο πληρωμής, κατά τη διαδικασία της παραγγελίας θα οδηγηθείτε στο σύστημα πληρωμών epay eCommerce της τράπεζας, η οποία εγγυάται για την ασφάλεια της συναλλαγής.

Η σελίδα που ο χρήστης εισάγει τα στοιχεία της κάρτας του είναι ασφαλής (χρήση SSL encryption με 2048-bit μέγεθος κλειδιού) το οποίο εξασφαλίζει την ασφαλή μεταφορά των στοιχείων της κάρτας στο epay eCommerce.

Μετά την εισαγωγή των στοιχείων της κάρτας, ακολουθεί η διαδικασία ισχυρής ταυτοποίησης του κατόχου της κάρτας (3D Secure) η οποία ενισχύει το επίπεδο ασφάλειας της συναλλαγής. Εφόσον ολοκληρωθεί η διαδικασία 3D Secure, πραγματοποιείται η συναλλαγή χρέωσης της κάρτας το αποτέλεσμα της οποίας αποστέλλεται σε προκαθορισμένα URL του site της επιχείρησης.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις εξής πιστωτικές κάρτες:

  • Visa και Mastercard πιστωτικές κάρτες όλων των τραπεζών
  • Visa και Mastercard χρεωστικές κάρτες όλων των τραπεζών
  • Maestro χρεωστικές κάρτες
  • Visa και MasterCard προπληρωμένες κάρτες όλων των τραπεζών

Προσοχή!

Η επιχείρηση δεν αποθηκεύει ή καταχωρεί στο σύστημά της αριθμούς πιστωτικών καρτών, CCV2, καθώς και ημερομηνίες λήξεως των πιστωτικών καρτών.